Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Cinnober väljer Avanza Bank för tjänstepensioner

"Vi är mycket stolta över det förtroende vi fått av Cinnober att få sköta de anställdas tjänstepensioner. Med vår enkla administration i kombination med vårt breda sparutbud och låga avgifter, är vi ett attraktivt alternativ för medvetna arbetsgivare som vill erbjuda sina anställda ett sparande som ger mer i pension. Därmed tjänar bolaget som en stark förebild för många andra bolag i Sverige", säger Henrik Källén, VD Avanza Pension.

”Avanza Bank motsvarade våra höga krav vad gäller enkel administration, låga avgifter samt ett bra sparverktyg för våra 180 anställda i Sverige. Efter en noggrann urvalsprocess kom vi fram till att välja Avanza Bank som vår samarbetspartner”, säger Per Anders Häll Bedman, tillförordnad VD, Cinnober Financial Technology AB.

Om Cinnober Financial Technology
Cinnober Financial Technology AB är en internationellt ledande leverantör av handelssystem till börser, clearinghus, banker och andra aktörer inom värdepappersmarknaden. Bland bolagets kunder återfinns idag ett flertal ledande börser och finansaktörer i större finanscentra som Chicago, Frankfurt, Hong Kong, London, New York och Toronto.

Om Avanza Bank
Avanza Bank erbjuder ett fullsortiment inom pensionssparande. Här får spararna själva möjlighet att via bankens hemsida välja bland landets absolut bästa men också billigaste fonder. Till spararnas hjälp har Avanza Bank såväl sparcoacher per telefon och via nätet, men också journalister som dagligen publicerar sina sparråd på nätet.

Avanza Pension som är ett dotterbolag inom Avanza Bank-koncernen fokuserar på sparprodukter inom pensions- och försäkringssparande mot företags- och privatkunder.

För mer information:
Henrik Källén, VD Avanza Pension, telefon 070-861 80 25

avanzabank.se

Ladda ner