Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Kundlöfte

Mer till dig, mindre till banken

Löftet till dig som kund är att du hos oss ska få mer pengar över till dig själv än hos någon annan bank eller pensionsbolag. Vi arbetar därför ständigt för att sänka avgifter och utveckla produkter och tjänster som gör det enklare och roligare att lyckas med sitt sparande och sina investeringar.

Lite mer som det borde vara.

Billigare

Vi har alltid pressat priserna för att du som kund inte ska betala pengar till banken i onödan. Vi tror på full transparens och strävar efter att erbjuda marknadens lägsta avgifter, utan att kompromissa med kvaliteten.

Bättre

Vi vill att du som kund alltid ska få det allra bästa hos oss, därför utmanar vi alltid och tänker nytt. Vi har ett brett utbud av sparprodukter, inklusive hållbara alternativ, samt beslutsstöd och verktyg för att förenkla ditt sparande och göra det roligare.

 

Enklare

Det ska vara riktigt enkelt att bli kund, komma igång och använda våra tjänster. Det som kan uppfattas som svårt och krångligt ska vara lätt och användarvänligt hos oss. Vi inspirerar, utbildar och skapar verktyg för att göra det enklare att fatta investeringsbeslut.