Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Välkommen till Avanza Pension

Avanza Pension är ett helägt dotterbolag till Avanza Bank Holding AB (publ). Pensionsbolaget startades 2006 och vi har från början erbjudit pensions- och kapitalförsäkringar helt utan kapitalavgift.

Vi tycker att du förtjänar att leva gott när du går i pension. Därför har vi på Avanza Pension ända sedan start värnat dig som kund. Hos oss betalar du courtage när du utför en aktieaffär eller en fondavgift när du har ett fondsparande. Precis som det brukar vara. Däremot har vi aldrig tagit ut några kapitalavgifter. Det har också alltid varit avgiftsfritt att flytta sin försäkring från oss. Försäkringssparande, och då särskilt pensionssparande, är långsiktigt och avgifternas storlek är avgörande för hur hög din pension slutligen blir. Genom att vara smart med din pension kan du få flera tusenlappar extra i månaden som pensionär.

Avanza Pension erbjuder sparande i kapitalförsäkring, tjänstepension och privat pensionssparande. I vår kapitalförsäkringsprodukt kan både privatpersoner och företag spara. Våra kunder bestämmer själva hur sparandet ska placeras. Avanza Pension erbjuder ett mycket brett placeringsutbud i aktier, fonder, ETFer och andra finansiella produkter. Vi har också enkla beslutstöd och verktyg att använda som vägledning för hur sparandet kan placeras. Här ingår också sådana som förenklar ett hållbart sparande.

I vår tjänstepensionsförsäkring samarbetar vi med Euroaccident avseende riskförsäkringarna. I tjänstepensionslösningen är den prisbelönta fonden Avanza 75 entrélösning, men önskar man som förmånstagare sköta sparandet själv så går det utmärkt och då har man tillgång till samma breda placeringsutbud som för övriga försäkringar.

Du som är intresserad av ett privat pensionssparande hittar mer information på Avanza.se, och företräder du ett företag och söker en ny tjänstepensionspartner hittar du mer information här.