Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

En stark kultur med medarbetare som vågar utmana och vill skapa förändring

Vi startade Avanza med en enkel idé – vi ville bygga ett företag där vi själva ville vara kunder. På samma sätt har vi ambitionen att bygga ett företag där vi trivs och vill arbeta. Det har resulterat i en mycket stark företagskultur som hämtar sin energi ur vår vision om att skapa en bättre framtid för miljoner människor.

Det är vår position som utmanare och våra medarbetares vilja att förändra som har format kulturen. Klimatet som vuxit fram karaktäriseras av samarbete, prestigelöshet, att ständigt utmana, tänka nytt och att alla tar ansvar för helheten. Varje kvartal utses en medarbetare som visat särskilt prov på att leva efter våra värderingar, med syfte att uppmuntra och vårda den innovativa entreprenörsanda som tagit oss dit vi är idag.

Vi har valt att formulera våra värderingar, eller ledstjärnor, i fyra korta meningar. Vi hjälper en kollega hjälpa en kund; Vi tar ansvar; Vi utmanar och tänker nytt; Vi har kul tillsammans. Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att växa genom tilltro till deras förmåga och genom att skapa utrymme för att våga testa och tänka nytt. Våra medarbetare ska känna att de är med och påverkar samt får utlopp för sin kreativitet.

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Här kan du läsa mer om det och se lediga jobb.