Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Nu lanseras Sparkonto+ även för företag såväl för barn och ungdomar upp till 18 år

För två år sedan lanserades Sparkonto+. Genom våra utvalda samarbetspartners får du möjlighet till en högre ränta än ett vanligt sparkonto. Sparkonto+ har blivit vårt mest populära konto med över 3.5 MDR SEK i sparkapital. Nu utökar vi familjen genom att tillsammans med Klarna lansera Sparkonto+ för företag, såväl som för barn och ungdomar upp till 18 år. "Det har länge varit en stor efterfrågan från både företag och föräldrar att vi ska bredda målgruppen för Sparkonto+. Därför gör vi slag i sak och lanserar Sparkonto+ för företag samt för barn och ungdomar upp till 18 år. Eftersom vi alltid vill att du ska få mer pengar över till dig själv än hos någon annan bank så ligger vår ränta dessutom högre än hos storbankerna", säger Martin Tivéus, vd på Avanza Bank.

För två år sedan lanserades Sparkonto+. Genom våra utvalda samarbetspartners får du möjlighet till en högre ränta än ett vanligt sparkonto. Sparkonto+ har blivit vårt mest populära konto med över 3.5 MDR SEK i sparkapital. Nu utökar vi familjen genom att tillsammans med Klarna lansera Sparkonto+ för företag, såväl som för barn och ungdomar upp till 18 år.

”Det har länge varit en stor efterfrågan från både företag och föräldrar att vi ska bredda målgruppen för Sparkonto+. Därför gör vi slag i sak och lanserar Sparkonto+ för företag samt för barn och ungdomar upp till 18 år. Eftersom vi alltid vill att du ska få mer pengar över till dig själv än hos någon annan bank så ligger vår ränta dessutom högre än hos storbankerna”, säger Martin Tivéus, vd på Avanza Bank.

Konto Bindningstid Ränta Fria uttag Min. insättning Max. insättning företag Max. insättning barn & ungdom
Sparkonto+ 24 månader 3,40 % Nej 100 SEK 1 MSEK Obegränsat
Sparkonto+ 12 månader 3,30 % Nej 100 SEK 1 MSEK Obegränsat
Sparkonto+ 6 månader 2,90 % Nej 100 SEK 1 MSEK Obegränsat
Sparkonto+ 3 månader 2,60 % Nej 100 SEK 1 MSEK Obegränsat
Sparkonto+ Ingen 2,00 % Ja 0 SEK 1 MSEK Obegränsat

För mer information om Sparkonto+ se:
avanza.se/aza/rantesparande/sparkonto.jsp

För mer information:

Martin Tivéus, verkställande direktör Avanza Bank
Mobil: 070-861 80 04
Mail: martin.tiveus@avanzabank.se

Om Avanza Bank:

Avanza Bank är en nätbank som grundades 1999 och är noterad på Stockholmsbörsen. Bolagets vision är att göra svenskar ekonomiskt självständiga, vilket innebär ambitionen att kunden ska få mer pengar över till sig själv än hos någon annan bank. Tjänsterna inkluderar sparande i aktier, fonder, samt ett starkt pensionserbjudande. Avanza Bank har närmare 300 000 kunder som har cirka 82 MDR SEK i totalt sparkapital. Det motsvarar cirka 1,8 procent av den svenska sparmarknaden. Avanza Bank är näst störst i antal transaktioner på Stockholmsbörsen bland svenska banker.

Avanza Bank har de senaste två åren vunnit SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) utmärkelse ”Årets nöjdaste sparkunder”.

För mer information besök: avanzabank.se

Ladda ner