Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Avanza dubblar säljstyrkan mot tjänstepensionsmarknaden samt etablerar kontor i Göteborg

Avanzas tjänstepensionserbjudande har haft en årlig tillväxttakt på 50 % de senaste åren vilket är ett bevis på att vårt erbjudande uppskattas av företagen i Sverige och deras anställda. Nu tar vi nästa steg för att etablera oss som marknadens bästa tjänstepensionsleverantör genom att dubbla försäljningsorganisationen inom Avanza Pension. Detta sker genom att utöka i Stockholm samt etablera ett kontor i Göteborg.

Avanzas representation i Göteborg kommer bestå av en säljorganisation med fokus på tjänstepensionsmarknaden och Private Banking. Rekrytering av nya medarbetare startar omgående.

Etableringen i Göteborg beräknas till januari 2014 och innebär en kostnadsökning om tre procent mot nuvarande kostnadsnivå för koncernen.

”Vårt transparenta pensionserbjudande med marknadens lägsta avgifter och bredaste sparutbud är ett attraktivt alternativ för arbetsgivare som vill erbjuda sina anställda ett sparande som ger dem mer i pension till likvärdig kostnad för arbetsgivaren. Vi upplever en stor efterfrågan från företag i Göteborgs-regionen där vi även har många kunder sedan tidigare. Därför känns det naturligt att förlägga en expansion till Göteborg i takt med att vi fortsätter växa”, säger Henrik Källén, VD Avanza Pension.