Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Avanza vinner ”Folkets favorit”

Avanza blev framröstad som "Folkets favorit-2014" på Bankbetyg.se med motiveringen; "Avanza sticker ut med sitt tydliga fokus på låga avgifter, stora utbud och att på bästa sätt hjälpa sina kunder med sparande och investeringar. Bankbetygs besökare har gjort det klart och tydligt att Avanza levererar god kundnytta inom alla kategorier och har därför lyckats nå bästa snittbetyget inom alla områden under 2014".

”Det är oerhört kul att bli utsedd som Folkets favorit, eftersom det innebär att vi även för den breda massan uppfattas som en schysst bank som sätter våra kunder först. Ett förtroende vi är mycket måna om att behålla”, säger Martin Tivéus, VD Avanza.

Över 1000 personer har röstat fram sin favoritbank. Syftet med tävlingen är att uppmärksamma de banker som sticker ut och gjort ett extra bra jobb under det gångna året. Avanza har högst betyg i samtliga kategorier; bemötande, tjänster, teknik, avgifter och rekommendation.

“Det är jättekul att så många både vill jämföra och tycka till om bankerna och deras tjänster. När vi lanserade Bankbetyg visste vi att det fanns ett stort behov av att enklare kunna jämföra Sveriges banker inom olika områden. Med hjälp av våra besökares betyg och kommentarer kan alla nu både jämföra bankernas tjänster och kundernas åsikter”, säger Joacim Nitz, Grundare av Bankbetyg

Bankbetyg lanserades i början på 2014 och har snabbt blivit ett ekonomiforum för den som vill jämföra och betygsätta Sveriges ledande banker. Bankbetyg sammanställer och presenterar information på ett överskådligt sätt så alla kan ta del av och jämföra allt från avgifter, öppettider, räntor, betalkort och mycket annat.

Läs mer om Bankbetyg på: https://www.bankbetyg.se/om-bankbetyg.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Martin Tivéus, VD Avanza, mobil: 070-861 80 04 mail: martin.tiveus@avanza.se

Om Avanza: Avanza är Sveriges största internetbank som grundades 1999 och omfattas av den statliga insättningsgarantin. Moderbolaget Avanza Bank Holding AB (publ.) är noterat på Stockholmsbörsen. Avanzas affärsidé är att du som kund ska få mer pengar över till dig själv än hos någon annan bank. Tjänsterna inkluderar bland annat sparande i aktier, fonder, sparkonton samt ett starkt pensionserbjudande. Avanza har över 371 200 kunder med över 140 mdr SEK i totalt sparkapital. Det motsvarar drygt 2 procent av den svenska sparmarknaden. Avanza är störst i antalet transaktioner på Stockholmsbörsen bland svenska banker. Avanza har de senaste fem åren vunnit SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) utmärkelse "Årets nöjdaste sparkunder". För mer information besök: www.avanza.se.