Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

MTG Sverige väljer Avanza för tjänstepensioner

Avanza har vunnit MTG:s upphandling av partner för hantering av tjänstepension för bolagets anställda. Avtalet omfattar cirka 1000 av MTGs medarbetare i Sverige och börjar gälla från och med 1 juli 2015.

”Vi är mycket stolta över att MTG väljer Avanza som leverantör av tjänstepensioner. Bland annat genom att vårt erbjudande inte är styrt av provisioner har vi levererat vad MTG efterfrågar, allt för att medarbetare på MTG ska få så bra förutsättningar för en så hög tjänstepension som möjligt”, säger Annika Saramies, VD Avanza Pension.

Avanzas erbjudande till MTG omfattar en ickevalslösning med en relativt låg risk och en låg avgift som är anpassad speciellt för MTG:s medarbetare. De som önskar göra ett annat placeringsval kan utnyttja hela Avanzas utbud på cirka 1 300 fonder. Alla kan enkelt följa utvecklingen av pensionskapitalet via webben eller sin smarta telefon.

“Avanza var det bolag som bäst kunde leva upp till våra krav om våra medarbetarbetares förutsättningar till en hög tjänstepension, inte minst genom sina låga avgifter. Vi ser fram emot att börja vårt samarbete med Avanza”, säger Sara Lerdell, HR-direktör på MTG Sverige.

Ladda ner