Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Avanza avser ingå samarbetsavtal med Stabelo

 · Regulatorisk information
Avanza planerar inom kort att ingå samarbetsavtal med Stabelo 2 AB med syfte att distribuera bolån till en bredare kundgrupp.

Avanza har under en tid fört diskussioner med Stabelo 2 AB om ett samarbete kring bolån. Syftet med samarbetet är att distribuera bolån till en bredare kundgrupp, utan påverkan på Avanzas balansräkning. Avanzas ägande i moderbolaget Stabelo AB uppgår till strax under 20 procent.

”Vi har som ambition att ständigt utmana finansmarknaden till spararnas och våra kunders fördel, genom att verka för ett billigare, bättre och enklare erbjudande. Vi är fortfarande i inledningsfasen av samarbetet med Stabelo och kan ännu inte säga när vi kan ha ett färdigt erbjudande”, säger Johan Prom, VD Avanza.

”När Avanza grundades för 18 år sedan var visionen att demokratisera sparandet och aktiehandeln. Nu vill vi fortsätta inom andra områden där kunder har möjlighet att spara hundralappar – ja till och med tusenlappar”, fortsätter Johan Prom.

Denna information är sådan som Avanza Bank Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 mars 2017 kl. 11:00 (CET)."

Ladda ner