Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Gustav Berggren som ingår i Avanzas ledningsgrupp antar nya utmaningar

 · Regulatorisk information
Gustav Berggren har varit medlem i koncernledningen sedan 2014 och chef för Privatbanken sedan 2009. Gustav har varit delaktig i att bygga upp Privatbanken som har en stark utveckling. Gustav kommer att starta eget produktbolag. Han kommer att arbeta kvar under uppsägningstiden som är högst sex månader och kvarstår i ledningsgruppen.

”Efter 10 år på Avanza känns det som jag haft både mitt första, andra och tredje jobb här. Nu ser jag fram emot en spännande resa med min egen verksamhet – ett produktbolag med fintech-vinkel. Förhoppningsvis kan vi på ett eller annat sätt samarbeta med Avanza framöver. Att lämna nu känns bra, inte minst med Rikard som ny VD på väg in. Nu är rätt tillfälle för mig att bli min egen entreprenör”, säger Gustav Berggren.

”Gustav har varit en stark kraft i den fantastiska utvecklingen inom Privatbanken och det känns oerhört tråkigt att mista en sådan duktig kollega. Gustav började sin karriär på Avanza för tio år sedan så jag har ändå full förståelse för att han vill prova sina vingar på egen hand och önskar honom stort lycka till”, säger Johan Prom, VD Avanza.

”Denna information är sådan som Avanza Bank Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 september 2017 kl. 16:15 (CEST)."