Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Annika Saramies, VD för Försäkringsaktiebolaget Avanza Pension har beslutat lämna Avanza

 · Regulatorisk information
Försäkringsaktiebolaget Avanza Pensions VD, Annika Saramies, har beslutat lämna Avanza efter 11 år. Annika har varit medlem i koncernledningen sedan 2014. Hon kommer att arbeta kvar under sin uppsägningstid på 6 månader och säkerställa en bra överlämning. Rekryteringen av en efterträdare har inletts.

”Det är alltid tråkigt när en engagerad och omtyckt kollega slutar. Annika har varit en stor och viktig del i att skapa den starka utgångspunkt Avanza har idag på pensionsmarknaden. Jag har full respekt för hennes beslut och önskar henne lycka till i sin fortsatta karriär”, säger Rikard Josefson, VD Avanza och styrelseordförande för Försäkringsaktiebolaget Avanza Pension.

”Avanza har ett fantastiskt pensionserbjudande och jag är stolt och glad över att ha haft möjligheten att vara med och utveckla det till vad det är idag. Avanzas kundfokus och starka kultur blir svårt att toppa, men var sak har sin tid och jag ser fram emot att följa Avanzas resa framåt”, säger Annika Saramies, avgående VD Försäkringsaktiebolaget Avanza Pension.

Ladda ner