Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Digitalt + personligt = sant. Avanza får pris för bäst service inom finansiella tjänster

På Avanza kommer kunderna alltid först och deras bästa står i fokus. För fjärde året i rad har Avanza utsetts till bäst på service inom finansiella tjänster i ServiceScores årliga undersökning. Sedan senaste mätningen har över 140 000 kunder valt Avanza som plattform för sitt sparande.

Avanza har idag 23 procent fler aktiekunder, 25 procent fler fondkunder och 26 procent fler pensionskunder än för ett år sedan.

”Jag uppfattar att många kunder uppskattar bredden hos Avanza och att vi har något för alla sorters sparare. Vårt absolut viktigast mål är kundnöjdhet. Vi arbetar aktivt och fokuserat på hur vi servar våra kunder och sätter stort värde på våra kundrelationer, och därför känns det helt enormt att få ta emot det här fina priset för fjärde året i rad. Tack alla kunder för ert förtroende och era fina betyg!”, säger Maria Christofi-Johansson, glad Chef för Kundrelationer på Avanza.

ServiceScores undersökning bygger på över 3 000 svenska konsumenters svar på hur olika företag ger dem service eller bemöter dem som kunder samt vilka företag de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar.

Ladda ner