Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Avanza får utmärkelsen Sveriges nöjdaste sparare – för tionde året i rad!

För smått otroliga tionde året i rad vinner Avanza Svenskt Kvalitetsindex (SKI) utmärkelse Sveriges nöjdaste kunder i kategorin sparande.

”Kundnöjdhet genomsyrar hela vår organisation och ligger till grund för allt vi gör. Det går därför knappt med ord att beskriva hur otroligt stolta och glada vi är över att för tioende året i rad lyckas leva upp till våra kunders höga förväntningar. Tack alla fantastiska kunder som gillar det vi gör, kommer med input och fortsätter att utmana oss”, säger Rikard Josefson, VD Avanza.

I sin undersökning mäter och analyserar SKI kundernas nöjdhet och lojalitet till bankerna. Som bakgrund mäts image, förväntningar, produktkvalitet, servicekvalitet och prisvärdhet. Avanza ökade jämfört med förra årets mätning och förstärker sin ledande position inom kundnöjdhet.

”De höga förväntningarna från kunder kräver att vi hela tiden utmanar oss och utvecklar vårt erbjudande, och vi för en ständig dialog med våra kunder. Under året har vi bland annat lanserat Sveriges billigaste* tillväxtmarknadsfond, Avanza Emerging Markets, gjort det enklare för kunder att investera hållbart och att ta steget ut på den internationella aktiemarknaden genom bättre aktiedata på utländska aktier. Vi vill att Avanza ska vara det bästa verktyget för våra kunder att lyckats med sin ekonomi”, avslutar Rikard Josefson.

För mer information vänligen kontakta:
Rikard Josefson, VD, Avanza
070-206 69 55
E-post: rikard.josefson@avanza.se
Twitter: @avanzabank

*Information om hur Avanza gjort undersökningen kring fonden finns på www.avanza.se

Avanza är en digital plattform för sparande och investeringar som grundades 1999. Moderbolaget Avanza Bank Holding AB (publ) är noterat på Stockholmsbörsen. Avanzas kundlöfte är att du som kund ska få mer pengar över till dig själv än hos andra banker eller pensionsbolag. Tjänsterna inkluderar bland annat sparande i aktier, fonder, sparkonton samt bolån och ett starkt pensionserbjudande. Avanza har över 950 000 kunder med närmare 400 mdr SEK i totalt sparkapital. Det motsvarar 4,3 procent av den svenska sparmarknaden. Avanza är störst sett till antalet transaktioner på Stockholmsbörsen bland svenska banker. Avanza har de senaste nio åren vunnit SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) utmärkelse “Årets nöjdaste sparkunder”. För mer information besök: https://www.avanza.se/ir