Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Avanza har utsett Camilla Hedenfelt till HR-chef och medlem av koncernledningen

Camilla Hedenfelt har 20 års erfarenhet från strategiskt och operativt HR-arbete inom telecom och konsumtionsvaror. Camilla tillträder sin tjänst den 1 september.

Camilla Hedenfelt har utsetts till HR-chef och medlem av koncernledningen på Avanza.
Camilla kommer närmast från en tjänst som HR Director på Orkla Care där hon bland annat arbetat med förändringsarbete och organisationsutveckling. Dessförinnan kommer hon från Cederroth där hon suttit med i koncernledningen och arbetat med implementering av värdeskapande HR-processer på internationell nivå samt med kultur- och värderingsarbete. Camilla har specialistkompetens inom bland annat grupp- och ledarskapsutveckling, rekrytering och successionsplanering.

”På Avanza är företagskulturen och medarbetarengagemanget en viktig framgångsfaktor. En inspirerande HR-chef med gedigen erfarenhet från förbättringsarbete och utveckling är därför viktigt. Jag ser fram emot att Camilla blir en del i Avanza, men också hennes bidrag till att säkerställa att vi fortsätter att leverera innovativa lösningar till Sveriges nöjdaste sparkunder,” säger Rikard Josefson, VD Avanza.

”Jag ser på Avanza som ett ambitiöst företag med ett stort fokus på utveckling av såväl medarbetare och organisation som kunderbjudandet. Jag tilltalas också av visionen – att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Jag ser fram emot att bli en tydlig ambassadör inom HR, bidra med kompetens och utveckla värdeskapande processer tillsammans med mitt HR-team. Det ska också bli spännande att få lära sig en ny bransch och få vara en del i Avanzas fortsatta framgångsresa,” säger Camilla Hedenfelt, tillträdande HR-chef Avanza.

Ladda ner