Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

1 miljon kunder har nu valt Avanza!

En miljon kunder är en milstolpe för Avanza på vägen mot visionen att skapa en bättre framtid för miljoner människor.

Vi startade Avanza med en enkel idé – vi ville bygga ett företag där vi själva ville vara kunder. Redan från starten 1999 har kundens bästa alltid varit i fokus. Med kundlöftet ”Mer till dig, mindre till banken”, och en vision om att skapa en bättre framtid för miljoner människor, har vi demokratiserat sparandet. Genom att erbjuda billigare, bättre och enklare produkter och samtidigt inspirera och utbilda genom välbesökta bloggar och podd vill vi göra sparande mer lättillgängligt och kul.

Därför är vi extra glada idag när vi passerat 1 miljon kunder samtidigt som vi behållit ”Sveriges nöjdaste sparare”* hela 10 (!) år i rad.

”Dialogen med våra kunder har hjälpt oss att utvecklats till att bli den ledande sparplattform vi är idag. Att vi nu har fått förtroendet hos 1 miljon kunder sporrar oss till att bli ännu bättre. För oss är detta bara början. Stort tack alla engagerade kunder och medarbetare, utan er hade det aldrig varit möjligt”, säger Rikard Josefson, VD Avanza.

För mer information vänligen kontakta:
Rikard Josefson, VD, Avanza
070-206 69 55
E-post: rikard.josefson@avanza.se
Twitter: @avanzabank

*Enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) 2009-2019

Avanza är en digital plattform för sparande och investeringar som grundades 1999. Moderbolaget Avanza Bank Holding AB (publ) är noterat på Stockholmsbörsen. Avanzas kundlöfte är att du som kund ska få mer pengar över till dig själv än hos andra banker eller pensionsbolag. Tjänsterna inkluderar bland annat sparande i aktier, fonder, sparkonton samt bolån och ett starkt pensionserbjudande. Avanza har över 1 000 000 kunder med över 400 mdr SEK i totalt sparkapital. Det motsvarar 4,3 procent av den svenska sparmarknaden. Avanza är störst sett till antalet transaktioner på Stockholmsbörsen bland svenska banker. Avanza har de senaste tio åren vunnit SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) utmärkelse “Årets nöjdaste sparkunder”. För mer information besök: https://www.avanza.se/ir