Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Avanza har Sveriges nöjdaste sparare – för trettonde året i rad

Spararna har sagt sitt. Avanza har Sveriges nöjdaste sparkunder för 13:e året i rad, enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Det innebär att Avanza har fått utmärkelsen varje år sedan den infördes 2010.

”Att vi i dessa svåra tider fortfarande har de nöjdaste sparkunderna känns helt fantastiskt. Jag vill verkligen tacka för det förtroende ni kunder visar oss på Avanza”, säger Rikard Josefson, VD Avanza.

I sin undersökning mäter och analyserar SKI kundernas nöjdhet och lojalitet till bankerna. Där mäts image, produktkvalitet, servicekvalitet, prisvärdhet och lojalitet. Avanza behåller sin starka position inom kundnöjdhet och har fortsatt Sveriges nöjdaste kunder för sparande i värdepapper.

”Det geopolitiska läget är minst sagt tufft och under året har vi haft ovanligt många händelser som skapar oro och rädsla hos många med mig. Trots det har vi välkomnat över 100 000 nya sparare hos oss i år – och vi kommer fortsätta att göra allt vi kan för att stötta och hjälpa våra kunder att lyckas med sitt sparande. Kundnöjdhet är vårt enskilt viktigaste mål och det kommer vi fortsätta att kämpa för varje dag. Tack för ännu ett år tillsammans”, avslutar Rikard Josefson.

För mer information vänligen kontakta: 
Rikard Josefson, VD, Avanza
070-206 69 55
E-post: rikard.josefson@avanza.se
Twitter: @avanzabank

Avanza är en digital plattform för sparande och investeringar som grundades 1999. Moderbolaget Avanza Bank Holding AB (publ) är noterat på Stockholmsbörsen. Avanzas kundlöfte är att du som kund ska få mer pengar över till dig själv än hos andra banker eller pensionsbolag. Tjänsterna inkluderar bland annat sparande i aktier, fonder, sparkonton samt bolån och ett starkt pensionserbjudande. Avanza har över 1,7 miljoner kunder med över 600 miljarder SEK i totalt sparkapital. Det motsvarar drygt 6 procent av den svenska sparmarknaden. Avanza är störst sett till antalet transaktioner på Stockholmsbörsen bland svenska banker. Avanza har de senaste tretton åren vunnit SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) utmärkelse "Årets nöjdaste sparkunder". För mer information besök: avanza.se/ir