Artboard 1logo
Avanza
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK
Avanza Bank Holding |
  SEK |  %   SEK

Avanza publicerar årsredovisningen för 2014

 · Regulatorisk information

Från och med idag, fredagen den 20 februari 2015, finns årsredovisningen 2014 för Avanza Bank Holding AB (publ) tillgänglig på koncernens webbplats, avanza.se. 

Avanza har valt att ha en helt webbaserad årsredovisning. Detta beslut ligger i linje med Avanzas internetbaserade affärsmodell och genom att avstå från att producera och distribuera en tryckt version av årsredovisningen görs även besparingar ur både miljö- och kostnadssynpunkt.


För mer information:

Birgitta Hagenfeldt, CFO Avanza, telefon 073-661 80 04, mail: birgitta.hagenfeldt@avanza.se

Om Avanza: Avanza är Sveriges största internetbank som grundades 1999 och omfattas av den statliga insättningsgarantin. Moderbolaget Avanza Bank Holding AB (publ.) är noterat på Stockholmsbörsen. Avanzas affärsidé är att du som kund ska få mer pengar över till dig själv än hos någon annan bank. Tjänsterna inkluderar bland annat sparande i aktier, fonder, sparkonton samt ett starkt pensionserbjudande. Avanza har över 371 200 kunder med över 140 mdr SEK i totalt sparkapital. Det motsvarar drygt 2 procent av den svenska sparmarknaden. Avanza är störst i antalet transaktioner på Stockholmsbörsen bland svenska banker. Avanza har de senaste fem åren vunnit SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) utmärkelse "Årets nöjdaste sparkunder". För mer information besök: www.avanza.se